AI NEVOIE DE O MÂNĂ DE AJUTOR?

Sună sau scrie-ne pe Whatsapp la numărul Meșterului și îți dăm tot sprijinul de care ai nevoie

0731.131.683

DESPRE NOI

Comunitatea Meșterilor este locul de întâlnire al celor care cred că munca făcută cu pasiune e cea mai bună carte de vizită. O comunitate care crește cu ajutorul vostru, al meșterilor și muncitorilor care lasă în urmă nu doar lucrări reușite ci și clienți mulțumiți.

De mai bine de 10 ani dăm o mână de ajutor celor care pun umărul la reconstrucția României. De aici și numele companiei noastre – Patru Mâini, producător de adezivi și partener la construcția și înfrumusețarea visurilor cu acoperiș.

Brandul cu care ne mândrim cel mai tare este Primus, o gamă de produse pentru lucrări pe cât de plăcute ochiului, pe atât de durabile. Produsele noastre te ajută să lipești, izolezi, gletuiești sau să tencuiești cu minim de efort. În plus, tot aici, pe Comunitatea Meșterilor ești răsplătit de fiecare dată când folosești adezivii noștri.

treaba merge strună cu primusÎNCĂ NU EȘTI UNUL DINTRE NOI?

Te invităm cu dragă inimă să devii membru și să începi să te bucuri de beneficii de la primul sac Primus cumpărat.

Cardul Meșterului Primus

Ca urmare a reglementărilor externe, începând din acest an cardul Meșterului Primus nu mai poate fi alimentat cu bani. Sumele disponibile pe card până la această dată pot fi folosite în continuare în limita a 12 luni de la ultima alimentare, iar în scurt timp pregătim noi surprize pentru membrii comunității meșterilor Primus.

Magazinul tău de meșter

Cumpără-ți salopete, scule și orice îți poftește inima. Pe puncte, nu pe bani!

VEZI PRODUSELE