Transformă-ți balconul într-o oază de relaxare

October 21, 2016

Și ia vacanța peste tot cu tine! Vacanța nu trebuie să rămână o amintire! Poți să te bucuri de același sentiment de relaxare pe care îl simțeai pe terasa hotelului chiar de la tine de acasă. Mai exact, din balcon. Dacă de cele mai multe ori el devine doar un spațiu de depozitare, noi îți […]

Din:

Și ia vacanța peste tot cu tine!

Vacanța nu trebuie să rămână o amintire! Poți să te bucuri de același sentiment de relaxare pe care îl simțeai pe terasa hotelului chiar de la tine de acasă. Mai exact, din balcon.

uuuu

Dacă de cele mai multe ori el devine doar un spațiu de depozitare, noi îți propunem să îl transformi într-o oază de liniște, care să îți reîncarce bateriile în fiecare dimineață. Un sfat extra: înconjoară-te de natură, beneficii pentru trup și minte!

uuuuu

Totul capătă o aură de poveste cu lumina potrivită. Pentru serile răcoroase de toamnă îți recomandăm să ai la îndemână și o pătură.

p

 

 

Îți mai amintești de preșurile de la bunici? De ce să nu le aduci și în balcon, unde reușesc să se integreze perfect și să creeze o atmosferă autentică, care îmbină modernul cu tradiționalul.

uu

Pentru o lipire de durată a plăcilor, dar și rezistentă la contactul cu apa, folosește cu încredere Primus Adeziv Alb Exterior !

f

 

Pentru un balcon cu și mai puțin spațiu, cărțile tale preferate și un scaun fac combinația de care ai nevoie.

fff

Ești adeptul simplității? Ce bine că dispui de spațiul ideal! Pentru un detaliu chic și vesel, alege Primus Chit Multicolor Antibacterian și vopsește in culorii vii rosturile dintre plăci.

s

Și dacă îți faci mai curând planuri pentru la vară, să știi că poți înlocui scaunele cu pernele așezate direct pe scândurile încălzite de soare și așa salvezi spațiu prețios.

ssss

 

Ce bine, vacanța tocmai s-a mutat la tine pe terasă!

 

 

 

 

 

SHARE
Articole relevante
22.08.19
In perioada 15 August – 30 Septembrie in reteaua Dedeman te bucuri de promotia 7 + 1 GRATIS la produsul Primus Adeziv Alb Exterior 25kg.           Treaba merge [...]
16.12.14
„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru [...]
16.01.15
Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!
05.02.15
Regulamentul campaniei promotionale „Punem un sac de la noi pentru tine”