Am terminat renovările la Reșița și Botoșani!

January 16, 2015

Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!

Din:

Finalul lui noiembrie ne-a adus vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!

Așa arată acum unitățile sanitare ale Grădiniței Semenic și ale Școlii numărul 10:

resita, botosani_1 resita, botosani_2

 

Arată bine, nu? Le mulțumim voluntarilor noștri:

resita, botosani_voluntari_2

Și vouă, bineînțeles! Renovările de la Reșița și Botoșani fac parte din campania noastră De ajutor pentru tine și ai tăi, pe care am demarat-o la începutul anului. Renovările sunt posibile cu ajutorul celor care au achiziţionat în perioada 1 aprilie – 31 august 2014 produsele Primus Macrogranular (adeziv alb pentru placări), Primus Extraflex (adeziv flexibil pentru placări) şi Primus AdeTerm Alb (adeziv alb pentru izolaţii termice), din al căror preţ a fost donat comunităţii locale câte un leu pentru fiecare sac vândut.

Și terminăm tot cu o veste bună: au început renovările și la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din București. Avem poze direct de pe șantier:

resita, botosani_voluntari_1.png

 

SHARE
Articole relevante
01.06.24
În luna Iunie ai PREȚ SPECIAL la PRIMUS MACRO Adeziv Alb Interior Exterior 25kg în magazinele Dedeman.   🔴 Nu pătează: pe bază de ciment alb, nu decolorează plăcile. 🔴 Rezistent [...]
16.12.14
„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru [...]
16.01.15
Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!
05.02.15
Regulamentul campaniei promotionale „Punem un sac de la noi pentru tine”