#Filantropi 2016: Este simplu să fii de ajutor în campania anuală de renovări!

March 18, 2016

A sosit momentul pe care îl așteptam cu nerăbdare: lansăm a patra ediție a campaniei anuale de renovări! Prin aplicația Filantropi 2016, ne propunem să renovăm 37 de grădinițe, școli și spitale de copii din toată țara.

Din:

A sosit momentul pe care îl așteptam cu nerăbdare: lansăm a patra ediție a campaniei anuale de renovări! Prin aplicația Filantropi 2016, ne propunem să renovăm 37 de grădinițe, școli și spitale de copii din toată țara.

„Nu trebuie să fii bogat ca să ajuți”, ci doar să propui o clădire care are nevoie de renovări, fie că este spitalul de copii din orașul în care locuiești, grădinița la care ai mers sau școala unde învață copiii tăi.

Mai apoi, pentru ca instituția pe care tu ai propus-o să câștige, trebuie să o votezi și să îți convingi și prietenii să facă același lucru. La finalul lunii aprilie, pe baza evaluării echipei tehnice Patru Mâini și numărând  voturile acumulate, vom alege cele 37 de instituții care vor beneficia de îmbunătățiri.

filantropi2

Al doilea pas este să strângem fonduri pentru ca renovările să aibă loc. Patru dintre produsele Patru Mâini: Primus Glet de Interior, Primus Adeziv Exterior (Extraflex), Primus Chit Multicolor Antibacterian și Primus Adeziv Alb de Interior Exterior intră în program și redirecționează câte 50 de bani sau 1 leu pentru cauzele propuse. Fiecare dintre ele susține comunitatea în care a avut loc vânzarea. Astfel, toate produsele cumpărate în Brașov vor participa la renovarea unei școli sau a unei grădinițe din Brașov.

La începutul programului, în 2013, Patru Mâini a renovat 29 de clădiri, spre bucuria a 1265 de copii. În anul următor, 29 de clădiri au fost renovate, pentru 2409 de micuți. Campania din 2015 este încă în desfășurare, continuând renovările pentru cele 33 de clădiri înscrise, spre încântarea a aproximativ 1500 de copii.

filantropi3

Știm sigur că o comunitate poate crește ajutându-se singură, prin implicarea activă a celor care fac parte din ea. Haide să ducem mai departe campania de ajutor și să facem fericiți și mai mulți copii!

Înscrie și votează o clădire!

SHARE
Articole relevante
22.08.19
In perioada 15 August – 30 Septembrie in reteaua Dedeman te bucuri de promotia 7 + 1 GRATIS la produsul Primus Adeziv Alb Exterior 25kg.           Treaba merge [...]
16.12.14
„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru [...]
16.01.15
Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!
05.02.15
Regulamentul campaniei promotionale „Punem un sac de la noi pentru tine”