#deajutor în alte două locuri din țară

May 3, 2017

Te întrebai ce mai face echipa noastră de meșteri harnici împreună cu voluntarii care își suflecă mânecile și lucrează cot la cot cu noi?

Din:

Te întrebai ce mai face echipa noastră de meșteri harnici împreună cu voluntarii care își suflecă mânecile și lucrează cot la cot cu noi? În ultima lună, am făcut ce știm noi mai bine: am fost #deajutor în alte două locuri din țară și am renovat o grădiniță și un liceu, ambele selectate în campania Filantropi 2016.

Hai să-ți arătăm!

Liceul Mihai Viteazu, Târgu-Mureș

În acest liceu din Târgu-Mureș am renovat cu precădere băile, iar acum o mulțime de elevi se bucură de ele.

Grădinița cu program prelungit nr. 6 – Prichindel,

Aici, instituția avea nevoie de o operațiune de igienizare și modernizare a grupurilor sanitare. Zis și făcut pentru echipa Patru Mâini. Mulțumiri doamnei directoare Maria Achirei, alături de care am reușit să facem ceva foarte frumos.

  GIF

Noi credem că transformările acestea fac cu adevărat o diferență în comunitățile din care fac parte. Mulțumim mult voluntarilor care au făcut lucrările #deajutor mult mai ușoare!

 

Înscrie și tu o clădire care are nevoie de renovări și noi ne ocupăm: click aici 

 

 

SHARE
Articole relevante
22.08.19
In perioada 15 August – 30 Septembrie in reteaua Dedeman te bucuri de promotia 7 + 1 GRATIS la produsul Primus Adeziv Alb Exterior 25kg.           Treaba merge [...]
16.12.14
„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru [...]
16.01.15
Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!
05.02.15
Regulamentul campaniei promotionale „Punem un sac de la noi pentru tine”