De 5ANI, este simplu să fii #deajutor în campania nostră de renovări!

April 27, 2018

De 5ani, îți arătăm că nu trebuie să fii bogat ca să ajuti, ci doar să te implici!

Din:

A venit timpul să fim iar de ajutor! În al cincilea an de fapte bune, campania noastră de renovări are un obiectiv clar: renovarea grupurilor sanitare exterioare pentru școlile și grădinițele din toată țara.

Dacă ești de acord că educația începe cu lucrurile de bază, află că poți să ajuți. Renovează cu produsele de ajutor, înscrie-te ca voluntar și du mesajul mai departe.

Campania #deajutor #filantropi2018 (https://filantropi.patrumaini.ro/2018/) își propune să renoveze facilități ale instituțiilor publice dedicate copiilor: de la toalete, la hidroizolații sau dușumele, tencuieli ale sălilor de clasă, săli de așteptare ale clinicilor și/sau spitalelor, camere comune și/sau dormitoare ale centrelor de plasament șamd. Știm că există multă nevoie #deajutor în România, însă fiecare rezolvă aproape de el, acolo unde se pricepe. Sperăm ca exemplul nostru să motiveze cât mai multe comunități și companii să se ajute singure. Citiți mai multe despre producătorul de materiale de construcții care ajută pe pagina Patru Mâini (http://patrumaini.ro/).

Oricât ne-am dori, nu putem renova o clădire întreagă, ci doar părți din ea – ca prioritate, anul acesta vom renova, eventual si muta in interiorul cladirii grupurile sanitare situate in exterior. În cazul în care comunitatea locală găsește mijloacele prin care să finanțeze mai mult de atât, cum ar fi printr-o campanie locală, strângere de fonduri, fonduri de dezvoltare comunitară, noi, Patru Mâini suntem mândri să o susținem prin recomandări de instituții/ platforme de donații/ ONG-uri dedicate

 

Propune o cladire!

 

Perioada de înscriere a propunerilor: 

Între 27 aprilie și 21 mai 2018, orice utilizator va putea înscrie în aplicație o clădire despre care crede că are nevoie de ajutorul nostru. Înscrierea se face completând un formular cu următoarele detalii:

adresa clădirii

persoană de contact din administrația instituției (nume, funcție, telefon, adresă email)

fotografii relevante cu spațiile care au nevoie de renovări

o motivație despre necesitatea renovării

datele persoanei care realizează înscrierea (nume, telefon, adresă email, relație cu instituția în cauză).

Patru Mâini va decide acceptarea în site și implicit în campanie a acelor propuneri care respectă următoarele reguli:

lucrările necesare de renovare nu sunt deja stabilite și finanțate de orice instituție de stat, finanțator, companie privată sau persoane fizice

clădirea este în proprietatea instituției care activează acolo, nu face obiectul unui contract de închiriere, locație de gestiune sau comodat

Perioada de propuneri este 27 aprilie – 21 mai, cea de verificare și evaluare între 22 mai – 28 mai, anunțarea clădirilor incluse în program va fi realizată pe 28 mai, perioada strângerii de fonduri va fi între 4 iunie și 2 septembrie, iar renovările vor avea loc în perioada octombrie 2018 – martie 2019.

Este important ca utilizatorul care înscrie propunerea să lase date de contact valide, astfel încât să îl putem contacta pentru programarea vizitei tehnice.

Din toate clădirile înscrise, anul acesta vom renova primele 32 clasate in urma evaluării reprezentanților Patru Mâini din 2018, la care se adaugă cele 7 clădiri amânate din anul anterior.

Aceasta nu este o competiție, nu există câștigători și necâştigători. Vrem doar să vedem unde e nevoie de ajutorul nostru, dar și să punem câteva reflectoare peste numărul mare de grădinițe, școli sau spitale de copii din țară care necesită renovări. Sperăm că acest demers al nostru să fie unul de succes, iar pentru asta, avem nevoie de tine! Ajută ca să te bucuri de ajutor!

 

Regulamentul complet

SHARE
Articole relevante
01.11.21
În perioada 1 Noiembrie – 30 Noiembrie 2021 în rețeaua Dedeman te bucuri de promoția 7 + 1 GRATIS la produsul Primus Adeziv Exterior 25kg. Primus Adeziv [...]
16.12.14
„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru [...]
16.01.15
Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!
05.02.15
Regulamentul campaniei promotionale „Punem un sac de la noi pentru tine”