Cum a arătat 2015 în fapte de ajutor

March 3, 2016

În anii care au trecut, am renovat cu ajutorul tău 90 de școli, grădinițe și spitale de copii, am ajutat 75 de grădinițe cu rechizite și am făcut fericiți 4000 de micuți în perioada sărbătorilor.

Din:

În anii care au trecut, am renovat cu ajutorul tău 90 de școli, grădinițe și spitale de copii, am ajutat 75 de grădinițe cu rechizite și am făcut fericiți 4000 de micuți în perioada sărbătorilor.

 

În 2015 lucrurile au fost puţin diferite. În mai am început campania „De ajutor”,   în cadrul căreia 1 leu din fiecare sac de Primus MacroGranular Alb, Primus Glet de Interior și Primus ExtraFlex vândut a mers într-un Fond pentru Comunitate și, mai departe, în renovări pentru cei ce aveau nevoie.

Campania s-a desfășurat până în septembrie, timp în care am lansat şi aplicația „Ajută-ne să renovăm!”.

1

Mici gesturi de mare ajutor

Campania „Culoare pentru tine, culori pentru copii” a fost una de succes și în 2015.  În cadrul acesteia am pus deoparte în perioada iulie – august,  50 de bani din fiecare găleată de Primus Multicolor Antibacterian vândută. Cu banii astfel strânși am cumpărat rechizite și jucării, pe care le-am împărțit în zeci de grădinițe din toată țara.

2

Pentru că în 2015 am vrut să facem cât mai mulți copii fericiți, am dat startul campaniei noastre de iarnă: „Cine renovează cu noi ține cu Moș Crăciun”. Sumele strânse din vânzarea de Primus MultiColor Antibacterian vândute între octombrie şi noiembrie 2015, în toată țara, au fost direcționate către Fondul pentru Comunitate. Astfel că ne-am îndeplinit împreună dorința noastră de a face cât mai mulți copii fericiți de sărbători.

3

 Iniţiative de ajutor din comunitate

Cu ajutorul voluntarilor de la Merci Charity Boutique și a altor oameni buni, am îndeplinit şi dorința lui Mihai, unul dintre cei mai curajoși pacienți ai Institutului Oncologic din București. Astfel, cu ajutorul produselor Patru Mâini i-am construit lui Mihai baia mult visată.

4

Și în anul care a trecut, membrii echipei noastre au fost un exemplu pentru toată lumea. În preajma sărbătorilor, alături de familiile lor, au oferit daruri persoanelor nevoiașe, arătându-ne tuturor cât de frumos este să poți fii de ajutor.

În 2016 ne dorim să ajutăm comunităţile cel puţin la fel de mult ca până acum şi să îi inspirăm pe cei din jurul nostru să facă la fel.

SHARE
Articole relevante
22.08.19
In perioada 15 August – 30 Septembrie in reteaua Dedeman te bucuri de promotia 7 + 1 GRATIS la produsul Primus Adeziv Alb Exterior 25kg.           Treaba merge [...]
16.12.14
„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru [...]
16.01.15
Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!
05.02.15
Regulamentul campaniei promotionale „Punem un sac de la noi pentru tine”