Cu un Primus cumpărat, o mână de ajutor ai dat!

July 8, 2021

În ultimii 8 ani, am pus umăr de la umăr pentru a face o schimbare în rândul celor care aveau cea mai mare nevoie de ea. În perioada 12 Iulie –  11 Octombrie 2021, la fiecare sac de Primus Adeziv Exterior, Primus Adeziv Alb Interior-Exterior, Primus Glet Nivelare și Primus Chit Multicolor Antibacterian pe care îl cumperi, […]

Din:
În ultimii 8 ani, am pus umăr de la umăr pentru a face o schimbare în rândul celor care aveau cea mai mare nevoie de ea.

În perioada 12 Iulie –  11 Octombrie 2021, la fiecare sac de Primus Adeziv Exterior, Primus Adeziv Alb Interior-Exterior, Primus Glet Nivelare și Primus Chit Multicolor Antibacterian pe care îl cumperi, noi punem deoparte 0.5-1 leu care ajunge direct în Fondul de renovare.

Anul aceste ne continuam misiunea de a face bine si pornim la drum pentru a ajuta nu una, ci patru cauze care au cea mai mare nevoie de noi:

  • Spitalul Fundeni

  • Spitalul Județean Piatra Neamț

  • Orfelinatul Tabor Orsova

  • Grădinița Balabancea  Tulcea
SHARE
Articole relevante
02.10.23
În luna OCTOMBRIE ai PREȚ SPECIAL la PRIMUS EXTRAFLEX ALB Adeziv Exterior 25kg în magazinele Dedeman.
16.12.14
„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru [...]
16.01.15
Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!
05.02.15
Regulamentul campaniei promotionale „Punem un sac de la noi pentru tine”