Harta oamenilor care ajută

February 16, 2015

Din 2013, harta României noastre se sprijină pe grădinițele, școlile și spitalele de copii pe care le renovăm anual, și pe comunitățile din jurul lor.

Din:

Din 2013, harta României noastre se sprijină pe grădinițele, școlile și spitalele de copii pe care le renovăm anual, și pe comunitățile din jurul lor. Vrem să desenăm mai clar această țară a oamenilor care ajută, așa că doi dintre prietenii noștri, Barna Nemethi și Radu Stancu, au pornit într-o călătorie de documentare a binelui.

Scopul este de explorare a conceptului de antreprenoriat social în România. Funcționează? În ce condiții? De ce are nevoie?

Cei doi vor vizita acele localități în care se găsesc școlile, grădinițele și spitalele la renovarea cărora am ajutat în ultimii doi ani. Vor vorbi cu beneficiarii, învățătoarele, medicii, copii, voluntarii și toți cei care au fost implicați în aceste fapte bune. Barna și Radu vor cartografia, România noastră, România oamenilor de ajutor, a gospodarilor, a oamenilor care iubesc sa facă bine.

Le puteți urmări traseul, poveștile, descoperirile pe blogul nostru.

SHARE
Articole relevante
22.08.19
In perioada 15 August – 30 Septembrie in reteaua Dedeman te bucuri de promotia 7 + 1 GRATIS la produsul Primus Adeziv Alb Exterior 25kg.           Treaba merge [...]
16.12.14
„Mulțumim încă odată tuturor celor care au cumpărat și vor cumpăra produsele noastre, ajutându-ne astfel să ajutăm. Făcând asta, fiecare s-a transformat într-un exemplu pentru [...]
16.01.15
Vești bune: renovările la Grădinița Semenic, din Reșița, și la Școala numărul 10 din Botoșani sunt gata!
05.02.15
Regulamentul campaniei promotionale „Punem un sac de la noi pentru tine”