Termeni și condiții

Acest site este proprietatea SC Patru Maini Carpatia SRL . Vizitarea si utilizarea site-ului sunt conditionate de acceptarea acestor conditii de utilizare.Va aducem la cunostinta faptul ca marcile inregistrate, siglele sau sloganele din cuprinsul site-ului sunt marci inregistrate asupra carora drepturile apartin SC Patru Maini Carpatia SRL. Nimic din continutul site-ului nu va putea fi interpretat ca acordand implicit orice fel de licenta sau drept de a folosi oricare din marcile prezentate pe site, fara aprobarea prealabila a SC Patru Maini Carpatia SRL.

Orice persoana care acceseaza acest site se obliga in mod neconditionat sa nu copieze, republice, reproduca sau sa modifice in orice fel, sa transmita sau sa distribuie orice parte sau intreg continutul acestui site fara acordul prealabil scris al SC Patru Maini Carpatia SRL. Exceptie fac materialele continute in sectiunea Branduri si Produse.
Va informam insa ca orice informatie transmisa sau dispusa in mod voluntar de SC Patru Maini Carpatia SRL pe site devine proprietatea SC Patru Maini Carpatia SRL si va putea fi utilizata in orice scop dorit de SC Patru Maini Carpatia SRL, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Dorim sa va informam ca SC Patru Maini Carpatia SRL depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui site. Cu toate acestea, nu isi asuma nicio obligatie si nu garanteaza ca acest site este in permanenta operational si lipsit de defecte functionale.

Orice persoana care viziteaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: realizarea operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina “Cariere”), solutionarea cererilor, intrebarilor si reclamatilor adresate SC Patru Maini Carpatia SRL (a se vedea pagina “Contact���). SC Patru Maini Carpatia SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

Exista posibilitatea ca pe acest site sa apara linkuri catre site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub control SC Patru Maini Carpatia SRL. Nu ne asumam nicio responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele incluse pe aceste site-uri. Accesarea acestora se face pe riscul exclusiv al celor care le utilizeaza.

Accesarea acestui site se face pe raspunderea Dvs. si nu garantam ca folosirea sau descarcarea materialelor continute pe site nu va aduce nicio paguba proprietatii Dvs., sistemelor de calcul sau bazelor de date sau ca acestea nu contin virusi.

SC Patru Maini Carpatia SRL nu poate fi facut raspunzator direct ori indirect si in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata ori potential provocabila utilizatorilor sai, de folosirea prezentului site si a informatiilor furnizate aici.

Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – SC Patru Maini Carpatia SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca SC Patru Maini Carpatia SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.